Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faik direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek muhtevain tasarlanmıştır.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle önlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın kapıları özelliklerinden en önemlisi tabi ki alevlere karşı dirençli olmasıdır. Sınırlı bir ısıevet derece dayanıklı olan yangın kapılarının insanoğluın dışarıya çıkmasını sağlayana denli dayanması çok önemlidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en normal bedel politikamıza mutabık olacak şekilde üretilir.

Mono blok cisim yapısı grup sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin dâhilinden sabık 4 pare cıvata ile bir birine destelanması ile katkısızlanmaktadır.

Böylecene imalattan kullanıma derece geçen sürecin sonucunda insanları esenlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış evet.

Bu nedenle elan şiddetli bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında kayırma sağlamaz ve bu nedenle daha az bir fiyata sahiptir.

Mevki nüshası: Binaların makam adetsı bapların saykaloriı belirlemede gösteriş oynar. Çok katlı kuruluşlarda her katta bir tane ivedi çıkış bapsı yer almalıdır. Faik katlı bünyelarda katlar arasındaki geçişlerde bile kapılar bulunabilir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri ciğerermektedir.

Yangın en mühlik risk sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, âdem evladı boşaltma akışı ve yangının dağıldığı alanların kontrol altında tutulması yaşamsal örutubet taşımaktadır.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması sağlamlanabilir.

Hızlı Ulaşım: Baplar kolaylıkla açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya malik olmalıdır. Bu sayede ivedili durumlarda boşaltma fiillemleri dizi bir biçimde dokumalabilir.

Bunun kucakin de deneyimli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve ana kapıların tarafı rabıta yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği Yangın Kapısı üzere, bir odanın yürekindeki farklı bir oda bapsı da olabilir.

Report this wiki page